Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Spar penge årligt med papiruld

Vil du gerne sænke dine årlige udgifter? Spar penge ved at efterisolere dit loft. Bestil 3 tilbud på efterisolering med papiruld. Det tager få minutter og er 100% uforpligtende.

Årlig besparelse med papiruld på loft

Overvejer du at efterisolere dit loft med papiruld, men er i tvivl om det kan betale sig. Vi har lavet en beregner, som udregner en årlig besparelse med papiruld på loft (ved efterisolering).

Den giver dig en idé om det kan betale sig at investere i en efterisolering med papiruld, så du kan udregne din tilbagebetalingstid på investeringen.

Hvis du vil have en idé om hvad det koster at efterisolere med papiruld, så har vi også lavet en beregner som udregner dette.

Beregn din årlige besparelse med papiruld på loftet


Husk at udregningen kun er vejledende. Den giver dig en idé om besparelsen, men vil aldrig være 100% præcis, da en præcis udregning afhænger af en lang række forhold, som f.eks. bygningens tilstand.

isolering med papiruld

Dårlig isolering giver høj varmeregning

De kolde vintre i Danmark koster dyrt for mange boligejere. Er ens hjem ikke ordentligt isoleret, så vil varmen hurtigt sive ud. Det er ikke behageligt at gå og småfryse, så derfor er det naturligt at man giver termostaten et ekstra nøk opad, selvom man ved at det i sidste ende koster en del ekstra på varmeregningen.

Efterisolering er i mange tilfælde en rigtig god investering. Især ens loft og hulmur er steder hvor en investering sjældent tager 20+ år, før den er tjent hjem.

Du kan læs mere om generelle loftisolerings priser her.

Vil du gerne have 3 gratis tilbud på papiruldsisolering? Så benyt 3byggetilbud og få 3 uforpligtende tilbud.

Spar penge på papiruldsisolering

Ved at få flere tilbud på isoleringsopgaven, er det muligt at opnå en fin besparelse. Bruger du 3byggetilbud, så får du op til 3 forskellige tilbud på opgaven. Det giver dig et godt billede af prisniveauet indenfor papiruld isolering.

Hvor stor er den årlige besparelse?

Hvis du bestiller 3 tilbud via 3byggetilbud, så vil firmaerne besøge dig og vurdere opgaven. De har stor ekspertise indenfor isolering og kan give dig deres vurdering af hvor stor den årlige besparelse vil være. De kender selvfølgelig ikke dit forbrug, men stadig kan de give dig et forsigtigt estimat.

Når isoleringsfirmaerne har besøgt dig og set opgavens omfang, så vil de sende dig et tilbud på opgaven. Her kan du i ro og mag vælge det tilbud som er bedst. Skulle du ende med ikke at ønske at få arbejdet udført, så er tilbuddene selvfølgelig uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på papiruldsisolering

Sidst opdateret 9. september 2022 af Jesper Hansen

Gratis energitjek

OBS! Tilbuddet fra Jydsk Tagteknik gælder fastland og brofaste øer i hele Danmark for huse ældre end 1984.

Er dine varmeregning eksploderet og vil du gerne sænke den?

Bestil et gratis energitjek og se hvilke potentielle energibesparelser der er i din bolig.

Du får konkrete forslag til forbedringer og et uforpligtende tilbud på udførelsen.

Der bliver blandt andet gennemgået hulmur og loftisolering, døre og vinduer, tag, muligheden for solceller, mv.