Årlig besparelse med papiruld på loft

papiruld pris - granulat

Overvejer du at efterisolere dit loft med papiruld, men er i tvivl om det kan betale sig. Vi har lavet en beregner, som udregner en årlig besparelse med papiruld på loft – ved efterisolering.

Den giver dig en idé om det kan betale sig at investere i en efterisolering med papiruld, så du kan udregne din tilbagebetalingstid på investeringen. Hvis du vil have en idé om hvad det koster at efterisolere med papiruld, så har vi også lavet en beregner som udregner dette.

Beregn din årlige besparelse med papiruld på loftet

Husk at udregningen kun er vejledende. Den giver dig en idé om besparelsen, men vil aldrig være 100% præcis, da en præcis udregning afhænger af en lang række forhold, som f.eks. bygningens tilstand.

Dårlig isolering giver høj varmeregning

De kolde vintre i Danmark koster dyrt for mange boligejere. Er ens hjem ikke ordentligt isoleret, så vil varmen hurtigt sive ud. Det er ikke behageligt at gå og småfryse, så derfor er det naturligt at man giver termostaten et ekstra nøk opad, selvom man ved at det i sidste ende koster en del ekstra på varmeregningen.

Efterisolering er i mange tilfælde en rigtig god investering. Især ens loft og hulmur er steder hvor en investering sjældent tager 20+ år, før den er tjent hjem.

Vil du gerne have 3 gratis tilbud på papiruldsisolering? Så benyt 3byggetilbud.dk og få 3 uforpligtende tilbud.

Omtalt i: 

Spar penge på papiruldsisolering

Ved at få flere tilbud på isoleringsopgaven, er det muligt at opnå en fin besparelse. Bruger du 3byggetilbud, så får du op til 3 forskellige tilbud på opgaven. Det giver dig et godt billede af prisniveauet indenfor papiruldsisolering.

Er dit hus fra før før 1984?

Så kan du få en gratis gennemgang af husets vinduer, døre, tagrender, træværk, tag, loft- og hulmursisolering. Du får en detaljeret husrapport med vedligeholdelsestips, løsningsforslag til energibesparelser og evt. reparationer.

Bestil et gratis hustjek fra Jydsk Tagteknik - klik her

Normalprisen er 2.995 kr. inkl. moms og tilbudet gælder til sommer

Hvor stor er den årlige besparelse?

Hvis du bestiller 3 tilbud via 3byggetilbud, så vil firmaerne besøge dig og vurdere opgaven. De har stor ekspertise indenfor isolering og kan give dig deres vurdering af hvor stor den årlige besparelse vil være. De kender selvfølgelig ikke dit forbrug, men stadig kan de give dig et forsigtigt estimat.

Når isoleringsfirmaerne har besøgt dig og set opgavens omfang, så vil de sende dig et tilbud på opgaven. Her kan du i ro og mag vælge det tilbud som er bedst. Skulle du ende med ikke at ønske at få arbejdet udført, så er tilbuddene selvfølgelig uforpligtende.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på papiruldsisolering

Vurdering
[Vurdering: 6 Gennemsnit: 4.2]

1 kommentar

  1. Gunnar Andersen Svar

    Vi fik i 2012 efterisoleret med porøst materiale på loftet og har efterfølgende konstateret koldere ydervægge hvorfor vi har skruet op for varmen og altså ikke sparet noget. Vi mener tilmed der er kommet en kuldebro i nordsiden af huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *