Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Hvor meget koster det at hulmursisolere?

Prisen på hulmursisolering afhænger af en række faktorer. Den primære faktor er husets størrelse. Hvor større ydervæg, desto højere pris. Derudover har hulrummets størrelse betydning for prisen og så skal …

Få en præcis pris på hulmursisolering

Vil du have en præcis pris på hulmursisolering? Bestil 3 uforpligtende tilbud i dag og sammenlign dem. På den måde kan du få en klar idé om hvad prisniveauet for din opgave er. Og du kan vælge at gå videre med et af tilbuddene, hvis det matcher dine ønsker.

Prisen på hulmursisolering afhænger af en række faktorer.

Den primære faktor er husets størrelse. Hvor større ydervæg, desto højere pris.

Derudover har hulrummets størrelse betydning for prisen og så skal der også tages forbehold for husets beliggenhed.

Arbejdslønnen er nemlig omkring 40% af prisen og der kan være store geografiske forskelle på hvilken timepris at isolatører tager.

Prisen vil dog ofte ligge i omegnen af 130 – 200 kr. pr. m2 ydervæg – inklusiv moms.

Et godt trick til at få prisen ned, det er at anvende 3byggetilbud, hvor du kan få 3 uforpligtende tilbud på hulmursisolering.

Den store økonomiske fordel ved efterisolering af hulmuren og hvordan du får en god pris på arbejdet

De fleste husejere betaler høje energipriser og det gør ondt i privatøkonomien.

Derfor er det ekstremt populært at efterisolere hulmuren, da det er en af de mest effektive og billigste måder at sænke energiregningen. Afhængigt af ens energikilde, der bliver en efterisolering af hulmuren nemlig tjent ind på meget kort tid.

Men hvad koster det at hulmursisolere og hvordan sikrer man sig den bedste pris? Der er jo ingen som ønsker at betale for meget for udført arbejde og det kan man godt risikere, hvis man bare tager det første tilbud på udførelse. Læs videre og vi hjælper dig med svaret…

Hvad bestemmer prisen på hulmursisolering?

Det kan være svært at give et præcist bud på prisen på hulmursisolering. Der er forskellige faktorer som spiller ind, f.eks. materialevalg, tykkelsen af hulrummet, geografi, mm. En pris på mellem 130 og 190 kr. pr kvadratmeter er som tidligere nævnt et godt bud.

Der er også langt større chance for at få et godt tilbud på en billigere m2 pris, hvis man har et større hus end et mindre hus.

Prisberegner – Estimer prisen på hulmursisolering

Er du interesseret i at finde ud af hvad det at hulmursisolere et hus – så har vi udviklet en beregner, som giver dig et estimat på 1 minut.

Værktøjet kan du bruge til at vurdere, om du vil gå videre med dine tanker omkring hulmursisolering, eller du måske skal spare lidt op.

Det er selvfølgelig ikke 100% præcist, men giver dig et rimeligt billede af markedsprisen for isolering af hulmur.


I nogle tilfælde kan det ikke betale sig at undlade at efterisolere

Der kan som sagt være mange penge spare at ved at blæse isoleringsgranulat ind i hulmuren. Faktisk kan man tjene sin udgift hjem indenfor få år, hvis de rigtige betingelser er til stede.

Hvis du eksempelvis har en dyr energikilde, som eksempelvis gas eller el, samtidigt med at du har en meget dårlig isolering i hulmuren eller ingen isolering i hulmuren, så kan det sjældent betale sig at lade være.

Hvad koster hulmursisolering pr m2?

Det er selvfølgelig svært at give et 100% præcist bud på prisen. Derfor skal vores overstående værktøj blot ses som en inspirationskilde.

Der kan være mange faktorer som spiller ind, f.eks. materiale, tykkelsen af hulrummet, osv. En hovedregel er at det koster mellem 130 og 190,- pr. kvadratmeter inklusiv moms.

Hvis du leder efter gode måder at sænke varmeregningen på en prisvenlig måde, kan efterisolering af loftet også være et godt sted at sætte ind. Her får man også ofte en stor besparelse på varmeregningen ved en moderat investering. Læs mere om loftisoleringspriser her.

Arbejdsløn

Vores beregner tager udgangspunkt i nogle standardpriser på markedet. Der er dog nogle forhold som vil variere fra område til område. Eksempelvis udgør arbejdslønnen mellem 30 og 45% af udgiften, afhængigt af hvor i landet du befinder dig.

Isoleringsgranulat blæses ind i hulmuren.

Tykkelse på hulrum

Nogle isolatører beregner deres priser ud fra hulrummets tykkelse. Her vil priserne variere afhængigt af om du eksempelvis har 70mm eller 190mm hulrum.

Det er kort sagt meget svært at estimere en pris. Det bedste du kan gøre for dig selv, det er at bestille flere uforpligtende tilbud. På den måde får du en god idé om prisniveauet i området og kan vælge det tilbud som giver mest mening.

Hvordan får jeg den bedste pris på hulmursisolering?

Godt gammeldags købmandskab vil bringe dig langt. Det bedste råd er at du får flere tilbud på opgaven. F.eks. ved at benytte 3byggetilbud.

Der kan være en smule prisforskel afhængigt af hvilket materiale der efterisoleres med. Typisk anvendes der papiruld, glasuld eller stenuld. Isoleringsmæssigt vil du højst sandsynligt få ca. samme resultat med alle 3 produkter, så du kan roligt gå med det billigste tilbud.

Husk dog at vælge en isolatør med et godt ry, da det kan gå for hurtigt med efterisoleringen og nogle oplever at arbejdet ikke har været tilfredsstillende, f.eks. kan man få problemer med hulrum i isolationen, mv.

Hvor lang tid tager en hulmursisolering?

De fleste parcelhuse tager blot et enkelt arbejdsdag at efterisolere. I nogle tilfælde skal der dog suges isoleringsmateriale ud af muren, hvilket besværliggøre processen. Skal dette udføres først, skal man regne med 2 arbejdsdage. Prisen vil også blive forøget tilsvarende.


Hvor brugbar var denne artikel?

Klik på et hjerte for at stemme

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Vurdering: 2

Ingen vurderinger endnu:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?