Køb grus online guiden – Alt du skal vide inden du køber grus på nettet

grus

Køb grus online? Det kan være forvirrende, da man kan være meget i tvivl om hvilken type og mængde man bør købe. I denne artikel der gennemgår vi de forskellige typer grus og giver dig en idé om hvad mængde du skal bestille til dit projekt. Det er nemlig træls at stå med for lidt grus, men det er hellere ikke sjovt at stå med flere tons i overskud.

Køb grus online hos Grusdirekte

Vi anbefaler at du køber dit grus online hos Grusdirekte. Priserne er super konkurrencedygtige. Leveringen er rimelig og deres ry på Trustpilot er fantastisk (9.3 ud af 10). Vi har brugt Grusdirekte til flere projekter og har altid været glad for deres gode service og rimelige priser. Og så leverer de i modsætning til mange af deres konkurrenter, faktisk i næsten hele Danmark.

Grustyper

Der skal bruges forskellige former for grus til forskellige projekter. Læs herunder om de forskellige typiske grustyper og find lige den slags grus du skal bruge til dit projekt.

Stabilgrus

Stabilgrus benyttes typisk til at lave en bund med, typisk ved indkørsel, hvor der skal køre tungt trafik, eller andre steder hvor der skal være belægning, hvor jorden er for blød.

Afretningsgrus

Man bruger typisk afretningsgrus til underlag i haven, når man f.eks. skal lægge fliser eller sten. Afretningsgrus kan også anvendes som underlag til betonsten. Man benytter også afretningsgrus til afretningslag ovenpå stabilgrusen, når man anlægger nye indkørsel.

Bundsikringsgrus

Bundsikringsgrus bruges som det nederste lag under en belægning. Det fører regnvandet væk og holde fugten fra at trække op fra jorden.

Parkgrus

Parkgrus er et færdigblandet produkt hvor grusen er blandet med granit skærver. Det anvendes typisk til at anlægge stier.

Støbemix / Ærtegrus

Støbemix / Ærtegrus benyttes til støbe fundamenter, gulve og lignende . Man tilføjer blot cement og vand.

Mure/pudsegrus

Pudse muregrus stammer fra havet og anvendes typisk til finere arbejdsopgaver, f.eks. pudsning af væg eller sokkel. Det giver et flottere resultat end almindelig grus.

Hvor meget grus skal jeg bestille?

Her kan du estimere hvor meget grus du skal bruge til dit projekt. Indtast størrelsen på arealet, f.eks. din kommende terrasse eller lignende projekt.

Vægtfylde / densitet / massefylde for grus

Type ton / m³ m³ / ton
Afretningsgrus 0-8 mm 1,650 ton pr. m³ 0,61 m³ pr. ton
Bundsikringsgrus 0-80mm 1,700 ton pr. m³ 0,59 m³ pr. ton
Parkgrus m. Skærver 0-8mm 1,500 ton pr. m³ 0,67 m³ pr. ton
Pudse Muregrus 0-4mm 1,600 ton pr. m³ 0,63 m³ pr. ton
Stabilgrus 0-32 mm 1,700 ton pr. m³ 0,59 m³ pr. ton
Støbemix / Ærtegrus 0-16 mm 1,600 ton pr. m³ 0,63 m³ pr. ton

Køb grus på nettet

Som tidligere nævnt, så anbefaler vi Grusdirekte. Her får du super service, gode priser og et stort udvalg. Der findes dog også en lang række andre online forhandlere, så det er muligt at gå på prisjagt. Man vil dog hurtigt indse at priserne varierer meget lidt. Hvis man vil købe grus billigst, så skal man nok lede efter en lokal forhandler. Ofte kan man finde billige priser på grus, ved at købe det direkte hos den lokale vognmand eller lignende.

Det ender dog ofte dog lidt bøvlet, da det er meget begrænset hvor meget man selv må transportere i trailer af gangen. Det er derfor at det er så dejligt nemt at købe det online og få det levereret.

Vurdering
[Vurdering: 2 Gennemsnit: 5]

1 kommentar

  1. Pingback: Grus priser på nettet - Køb billigt grus online - Se vores oversigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *