Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Tagrenderens pris? Hvad koster en omgang tagrenderens?

De fleste husejere renser selv deres tagrender, men nogle vælger at betale sig fra opgaven. Det er nemlig ikke særligt dyrt og du slipper for meget besvær.

Få renset dine tagrender for kun 995 kroner.
Vedligeholdelse af tagrender kan afværge potentielle hus-skader, øge tagrendens levetid og optimere dit hjems æstetik. Jydsk tagteknik tilbyder en abonnementsordning, der garanterer dig en fast, attraktiv pris hvert år. Du har mulighed for at opsige denne tjeneste, allerede efter den første rensning. Dette tilbud er gældende for boliger på hovedlandet og øer med broforbindelse, hvor tagfladen er op til 300 kvadratmeter, og højden til tagrenden maksimum er 4 meter.
  • Forebyg skader og forlænger levetiden
  • Undgå vandskader som skyldes tagrenden
  • 4,5 i kundetilfredshed hos Trustpilot

Prisen på tagrenderens vil typisk være omkring 30 DKK til 40 DKK pr. meter. Dette er taget ud fra et almindeligt parcelhus i et plan. Hvis du har skjulte tagrender eller din bygning er højere, vil prisen stige.

Hvis du selv renser dine tagrender, så vil prisen være 0 kroner.

Priser på tagrenderens

Det er forskelligt fra firma til firma, hvordan prisen håndteres. Mange vælger at afregne pr. meter renset tagrende, mens andre tager en fast pris på opgaven. Nogle udbyder tagrenderens på abonnement, hvor du betaler en fast årlig pris på løbende rensning af tagrender.

Eksempel på priser på tagrenderens:

Stueplan 30-40 DKK pr. meter
1. sal 35-45 DKK pr. meter
2. sal 40-50 DKK pr. meter
3 sal. 50-60 DKK pr. meter
4 sal. 55-65 DKK pr. meter
5 sal. 60-70 DKK pr. meter
6 sal. 70-80 DKK pr. meter

Hvad indeholder en professionel tagrenderens?

Typisk vil det indeholde kørsel, rensning af tagrender og kvalitetstjek via kamera. Herefter oprydning og bortskaffelse af affald.

Hvem kan klare opgaven?

Typisk vil opgaven blive udført af specialister, f.eks. tageksperter eller firmaer som har specialiseret sig i tagrenderens. De har den fornødne erfaring og det rette udstyr til opgaven.

Prisgaranti på renset tagrender

Mange firmaer tilbyder prisgaranti, så du sikrer dig at du får en meget konkurrencedygtig pris.

Hvorfor skal tagrender renses? (Pas på tilstoppede tagrender)

Man bør rense sine tagrender af flere grunde. Hvis du ikke renser dem, risikere du at dine tagrender stopper til. De bliver fyldt med alt blade, mos og grene.

Hvis dette medfører en ophobning af vand i tagrenden eller at tagrenden bliver fyldt med vand ved regn, kan du risikere at de omlæggende materialer tager skade. Din forsikring vil typisk ikke dække, hvis der opstår skader pga. misvedligeholdt tagrende.

Rensning af tagrender forlænger også tagrendernes levetid.

Hvor ofte bør man rense sine tagrender?

Det afhænger af dine lokale forhold. Har du meget mos på taget eller store træer tæt på, vil dine tagrender typisk blive mere belastet. Her bør du holde øje med tagrenderne løbende og rense ved behov. Døjer du ikke med problemer fra høje træer eller mos, kan du typisk nøjes med at rense dem 1-2 gange årligt.

Det er vigtigt at man prioritere en tagrenderens inden vinteren sætter ind. Da det typisk er den periode som udsætter dine tagrender for den største belastning.

Kan man selv rense tagrender?

Du kan nemt selv rense dine tagrender. Hvis du har en lille skovl, håndkost, stige og vandslange, tager det sjældent mere end en time at rense dem.

Hvor brugbar var denne artikel?

Klik på et hjerte for at stemme

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Vurdering: 3

Ingen vurderinger endnu:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?