I tvivl om hvad du skal gøre med dit tag? Bestil et gratis tagtjek

gratis tagtjek

Udkig efter et gratis tagtjek? Står du med et tag som ikke er i god stand, men hvor du er i tvivl om hvad der vil være bedst at gøre ved det.

Er du i tvivl om du skal have et helt nyt tag eller om det kan repareres, så kan du med fordel bestille et gratis tagtjek hos Jydsk Tagteknik.

jydsk-tagteknik-logo.png
Gratis tagtjek
Bestil et gratis tagtjek fra Jydsk Tagteknik. De vurderer dit tags tilstand og giver dig en tilbagemelding om taget kan blive repareret, renset og malet. Eller om det er nødvendigt med en komplet udskiftning.

Få et gratis tagtjek hos Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik tilbyder gratis tagtjek, hvor dit tag bliver gennemgået af en professionel. Her vil det blive vurderet, om taget har behov for en reparation, renovering eller en komplet udskiftning.

Du får et grundigt tjek af dit tag og om du ønsker at Jydsk Tagteknik skal varetage eventuelle forbedringer, det er selvfølgelig uforpligtende. De vil dog være et godt valg, da de er Danmarks største tagfirma, med mere end 50 års erfaring. De er kendt for deres gode håndværk og stærke service. Priserne er meget konkurrencedygtige (De giver prisgaranti) og de er selvfølgelig medlem af håndværkerens tryghedsgaranti.

Hvis du bestiller et tagtjek, så bliver der aftalt dag og tidspunkt. Herefter kommer Jydsk Tagteknik ud og gennemgår dit tag.

Det kigges der på ved et tagtjek

Der vil blandt andet blive kigget på om taget kan repareres, f.eks. udskifte revnede tagsten eller tagplader. Eller om taget vil kunne fornyes, med en rensning og maling, så det står som nyt igen. Det kan også være at det simpelthen er i for dårlig stand og et helt nyt tag er løsningen. Så vil du modtage et godt tilbud på dette.

Det gratis tilbud gælder alle huse fra før 1980, beliggende på fastlandet eller på brofaste øer.

Et tagtjek kan føre til…

Når man får tjekket sit tag, så ved man aldrig helt hvad det vil ende med. Måske er taget i langt bedre stand, end man tror. Måske er den helt gal og taget køre på sine sidste år. Ved et tagtjek, der gennemgås taget fuldstændigt og det er en fagmand som giver sin professionelle vurdering.

Måske ender det med en tagrenovering

Mange vælger blot at få deres tag renoveret. Ødelagte dele bliver erstattet med nye og mange vælger derudover også at få malet taget – Se evt hvad tagmaling priserne ca. ligger på.

At få malet taget, det er mange uenige omkring, om det giver yderligere levetid, men det giver i hvert fald 100% sikkert et pænere tag. Er taget ramt af alger, så kan det være at en algebehandling er nok til at gøre taget pænt igen.

Og måske skal taget udskiftes helt

Det er ikke så sjovt, når et tag skal udskiftes. Det er en større opgave og det koster en del penge. Men huset vil også stige i værdi, hvilket kan være med til at gøre regningen lidt mere tålelig. Er du så uheldig at taget skal udskiftes, så vil Jydsk Tagteknik kunne rådgive dig om den bedste løsning. Der findes en lang række materialer, som anvendes til tag i dag og det kan være svært at beslutte selv, hvad der er bedst.

Vurdering
[Vurdering: 1 Gennemsnit: 5]