Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Bedste vinduer test – Hvilket mærke er bedst?

Først den dårlige nyhed: der findes ikke nogen test, hvor de danske vinduer bliver testet op mod hinanden. Derefter den anden dårlige nyhed. Vi kan godt lave en brugbar sammenligning …

Skal du have nye vinduer?

Måske har du ikke helt besluttet dig for hvilket mærke du ønsker eller måske er mærket ikke så vigtigt. Hvis du har besluttet hvad mærke det skal være, så kan du skrive i opgavebeskrivelsen hvilket mærke du ønsker. Hvis du er i tvivl, kan du med fordel skrive at du ønsker det mærke den enkelte tømrer anbefaler. På den måde kan du blive inspireret af de tilbud du modtager. Tilbuddene kommer via 3byggetilbud og er 100% uforpligtende.


Først den dårlige nyhed: der findes ikke nogen test, hvor de danske vinduer bliver testet op mod hinanden.

Derefter den anden dårlige nyhed. Vi kan godt lave en brugbar sammenligning af de forskellige vinduesproducenter, men vurderingen vil bygge lige så meget på den service, som det enkelte firma giver, som det vil bygge på vinduernes kvalitet.

Men det er selvfølgelig også relevant.

Sammenligning af vinduesproducenterne

ovenlysvinduer
Ovenlysvinduer kan være med til at øge prisen på en tagrenovering.

Vores bedste og måske eneste måde vi kan sammenligne de forskellige mærker, det er ved at kigge på deres Trustpilot score.

Det er selvfølgelig ikke kun vinduernes kvalitet, som bliver vurderet, men også kvaliteten af den service som firmaerne leverer.

Og der selvfølgelig også en række falske positive og negative, ment på den måde, at vinduesproducenterne bliver koblet med de håndværkere, som udfører opgaven.

Der vil selvfølgelig være vinduer af meget høj kvalitet, men hvor køberen har været så uheldig at få dem opsat af en håndværker, som måske ikke helt mestrede opgaven.

Vores uvidenskabelige test af vinduer:

Test og test, det er så meget sagt. Det er ikke test, men en hurtig sammenligning af de mest kendte vinduesproducenter i Danmark:

ProducentTrustscoreAntal anmeldelserMedlem af DVVMedlem af vindueindustrien?Garanti
SparVinduer4,7446410 år
KPK4,632810 år
Outline4,628410 års garanti på produktserier i træ, træ/alu, træ/alu 3-lags og træ/alu Daylight
Klar Vinduer4,42408
10 år
Outdrup4,118710 år
Velux4,111910 år
Glaseksperten4,095 år på Saflex® Structural
Wega4,01910 år
Unik Funkis3,795 år
Hvidbjerg Vinduet3,84510 år
Velfac3,842110 års garanti på træ/alu vinduer og 5 års garanti på trævinduer.
Ejner Christiansen3,77-
STM3,74210 års garanti på TINIUM og NEO vinduer - 5 års garanti på SAPINO vinduer
Kastrup3,56810 år
Primo3,59410 år
Rationel2,526410 år for træ/alu, 5 år for træ
Ideal Combi2,2675 år på træ og en udvidet garanti på 10 år på træ/aluminium

Bemærkninger:

Listen opdateres manuelt og vi tager forbehold for fejl. Vores data ift. hvor længe man har garanti, kan være forbundet med en vis grad af usikkerhed. Garantier kan ændres med kort varsel og der kan være forskel på hvor meget garanti man får på tværs af de forskellige modeller hos producenterne. Derfor bør du altid selv undersøge markedet og se de gældende betingelser for det produkt du ønsker at bestille.

Trustpilots score er ikke blot et gennemsnit af alle deres anmeldelser. Scoren tager også faktorer som: anmelderens autencitet, totale antal anmeldelser og om vindueproducentet aktivt inviterer deres kunder til at anmelde dem, med i deres samlede vurdering.

Opdateret 9/3-23

Alle firmaer med under 5 anmeldelser, er sorteret fra. Listen opdateres løbende.

En bemærkning omkring Trustscore

Har man fået vinduer, som man er glade for. Så har man fået det man forventede. Her skriver man sjældent en anmeldelse på Trustpilot.

Er man utilfreds med noget, vil man have langt højere incitament for at skrive en dårlig anmeldelse. Måske håber man ikke at firmaet afhjælper ens rimelige og urimelige problemer. Ved at putte dem i offentlig gabestok, kan man nemlig nogle gange få tingene til at ske lidt hurtigere.

Snak med din lokale tømrer

En god metode til at finde nye vinduer i høj kvalitet, det er at følge tømrerens anbefalinger.

En erfaren tømrer, har sat et hav af vinduer op og har kendskab til en række forskellige mærker.

Ja – han får ofte bedre priser på vinduer end dig og vil til tider tjene lidt på købet.

Han har nok også tendens til at vælge et mærke, hvor han ved han kan få leveringen til tiden. Og hvor vinduerne er gode at arbejde med.

Men i sidste ende, der handler det rigtig meget om hans ry og rygte. Hvis han anbefaler i mærke, som der kommer problemer med, vil det jo på sigt kunne påvirke hans forretning negativt.

Hvor brugbar var denne artikel?

Klik på et hjerte for at stemme

Gennemsnitlig vurdering 4.5 / 5. Vurdering: 6

Ingen vurderinger endnu:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Skal du have nye vinduer?

Bestil 3 gratis tilbud på nye vinduer - Det er 100% uforpligtende og du bestemmer selv om du vil gå videre med et af tilbuddene.