Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Spar penge på timeprisen på din maleropgave

Vidste du at du ofte kan spare penge på din maleropgave, ved at bestille 3 uforpligtende tilbud? På den måde kan du få en klar idé om prisniveauet på dit projekt og vælge det bedste tilbud. Find en kompetent maler med den laveste timepris her.

Hvad koster en maler i timen?

Hvad koster en maler i timen i 2022? Svaret er at det afhænger af arbejdstypen (opgaven) og din geografiske placering.

Du kan forvente at en maler koster mellem 300 og 450 kr. i timen ekskl. moms, hvis du vælger at få afregnet din maleropgave pr. time. Dette svarer til en pris på mellem 375 og 562,5 kr. i timen inklusiv moms.

Et godt tip er dog at klikke her og bestille 3 gratis og uforpligtende tilbud på dit malerprojekt. Så får du 3 interessante bud på opgaven og du får en god fornemmelse for prislejet.

Det er 100% uforpligtende og tager få minutter at udfylde de nødvendige oplysninger.

Hvad koster det at få malet

Prøv vores beregner der viser hvor meget det ca. vil koste at få malet. Beregneren er kun til hurtige grundlæggende beregninger. Der kan komme ekstrapriser ved spartling af gips og beton eller opsætning af filt eller væv.

Priserne varierer også landet over, så brug kun beregneren til hurtig inspiration.


Den kan dog i nogle tilfælde være meget præcis, men vil du være 100% sikker på den endelige pris, kan det være en fornuftig ide at få et tilbud fra en maler.

Timepris for en maler

Regn med 325-500,- i timen – afhængigt af geografi. Dertil kommer materialer, osv.

Timepris for maler, tilbud og m2 priser

Det er lidt forskelligt hvordan de forskellige malerfirmaer udregner prisen på opgaven. Ved simple opgaver der kan man godt få timepriser, men typisk vil deres pris være pr. m2 udført arbejde. Ved nogle er det fast timepris + en mindre m2 pris.

Det kan selvfølgelig også tit betale sig at få et tilbud på hele opgaven, især hvis det er større projekter.

Hvad koster en maler? Eksempler på priser

Simpel maling af en bolig, f.eks. ved fraflytning.

Lejlighed 2 værelser ca. 50 kvm – 7.000,- til 10.000,-
Lejlighed 3 værelser ca. 65 kvm – 10.000,- til 14.000,-

Overstående er realistiske priser for maling af en simpel bolig, med maling af væg+loft. Det er dog blot et hurtigt estimat, for at give en idé om prisniveauet.

Ønsker du at få en præcis pris for dit malerarbejde?

Spar tid og penge i dag – Få 3 tilbud på dit malerprojekt hos 3byggetilbud.dk.

Få en fornuftig timepris på malerarbejde

Det tager få minutter at indsende en beskrivelse af dit malerprojekt. Bestil 3 tilbud på malerarbejde hos 3byggetilbud, så får du 3 fornuftige tilbud at vælge mellem. Det giver dig en klar vurdering af prisniveauet indenfor malerarbejde. Ser et af tilbuddene fornuftigt ud, kan du gå videre med pågældende leverandør.

Det tager blot få minutter

Det tager få minutter at udfylde de nødvendige oplysninger. Herefter starter processen op hos 3byggetilbud og relevante leverandører bliver kontaktet. Dette ender med at du får tilbud af op til 3 malerfirmaer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde

Sidst opdateret 17. august 2022 af Jesper Hansen