Hvad koster en maler i timen?

Hvad koster en maler i timen

Hvad koster en maler i timen i 2020? Svaret er at det afhænger af arbejdstypen (opgaven) og din geografiske placering.

Et godt tip er dog at bestille 3 gratis og uforpligtende tilbud på dit malerprojekt. Så får du 3 interessante bud på opgaven og du får en god fornemmelse for prislejet.

Ønsker du at få en præcis pris for dit malerarbejde?

Spar tid og penge i dag – Få 3 tilbud på dit malerprojekt hos 3byggetilbud.dk*
Omtalt i: 

Få en fornuftig timepris på malerarbejde

Det tager få minutter at indsende en beskrivelse af dit malerprojekt. Bestil 3 tilbud på malerarbejde hos 3byggetilbud, så får du 3 fornuftige tilbud at vælge mellem. Det giver dig en klar vurdering af prisniveauet indenfor malerarbejde. Ser et af tilbuddene fornuftigt ud, kan du gå videre med pågældende leverandør.

Det tager blot få minutter

Det tager få minutter at udfylde de nødvendige oplysninger. Herefter starter processen op hos 3byggetilbud og relevante leverandører bliver kontaktet. Dette ender med at du får tilbud af op til 3 malerfirmaer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på malerarbejde*

Timepris for maler, tilbud og m2 priser

Det er lidt forskelligt hvordan de forskellige malerfirmaer udregner prisen på opgaven. Ved simple opgaver der kan man godt få timepriser, men typisk vil deres pris være pr. m2 udført arbejde. Ved nogle er det fast timepris + en mindre m2 pris. Det kan selvfølgelig også tit betale sig at få et tilbud på hele opgaven, især hvis det er større projekter.

Hvad koster en maler? Eksempler på priser

Simpel maling af en bolig, f.eks. ved fraflytning.

Lejlighed 2 værelser ca. 50 kvm – 7.000,- til 10.000,-
Lejlighed 3 værelser ca. 65 kvm – 10.000,- til 14.000,-

Overstående er realistiske priser for maling af en simpel bolig, med maling af væg+loft. Det er dog blot et hurtigt estimat, for at give en idé om prisniveauet.

Timepris for en maler

Regn med 325-500,- i timen – afhængigt af geografi. Dertil kommer materialer, osv.

Hvad koster det at få malet

Prøv vores beregner der viser hvor meget det ca. vil koste at få malet. Beregneren er kun til hurtige grundlæggende beregninger. Der kan komme ekstrapriser ved spartling af gips og beton eller opsætning af filt eller væv. Priserne varierer også landet over, så brug kun beregneren til hurtig inspiration.

Vurdering
[Vurdering: 9 Gennemsnit: 2.6]

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *