Omfugning af hus priser – Hvad koster det at få omfuget et hus?

priser på omfugning af hus

Pris på omfugning af hus

Herunder finder du vores beregner, som kan give dig et estimat på prisen på omfugning af dit hus. Den vil selvfølgelig ikke ramme 100% nøjagtigt ift. din lokale fagmand, men vil give dig et meget klart estimat på prislejet for opgaven. Det kan være en god idé at få flere tilbud på opgaven, da det ofte vil kunne spare dig lidt penge.

Desuden er tilbudene med til at give dig et klar fornemmelse for prislejet i dit område. På den måde, der kan du hurtigt se hvis det ene tilbud skiller sig negativt ud. I sidste ende, så er det ofte en god idé at vælge den håndværker, som giver dig den bedste mavefornemmelse.

Bestil 3 tilbud på omfugning af dit hus

quoteØnsker du 3 tilbud på omfugning af dit hus? Vi anbefaler at du benytter dig af 3byggetilbud.dk
Omtalt i: 

Få den bedste pris på omfugning

Der kan være mange penge at spare, ved at indhente tilbud fra flere leverandører af omfugning. Ved at bestille 3 tilbud på omfugning af dit hus, der sikrer du dig at du får en stærk pris. Desuden er det med til at give dig et alsidigt billede af prisniveauet.

Er det besværligt?

Det er det ikke. Med 3byggetilbud skal du blot bruge et par minutter på at udfylde en formular omkring opgaven. Herefter får du automatisk op til 3 tilbud på din omfugningsopgave. Måske ønsker firmaerne at se på dit hus, inden de giver tilbud på opgaven, men så vil de kontakte dig, hvorefter i kan aftale en tid hvor du er hjemme.

Når firmaerne har vurderet din opgave, så vil du modtage tilbud fra de enkelte firmaer. Herefter kan du selv vælge om du vil tage dem med den bedste pris, eller måske basere dit valg på din mavefornemmelse. Alle tilbud er 100% uforpligtende og du bestemmer selv om du ønsker at vælge én af tilbudene.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på omfugning af hus

Der kan være omstændigheder der gør at priserne bliver højere. Du kan f.eks. have meget hårde fuger, ønske en anden farve en grå eller måske ønske at fugen trykkes på en speciel måde. Eller det kan være at din bygning er så høj at et standard stillads ikke dækker.

Kradse de gamle fuger ud selv?

Er du gør-det-selv typen, så vil det højst sandsynligt sagtens kunne udkradse de gamle fuger. Og den efterfølgende rengøring bør du også kunne lave selv, så murstenene er klar til at blive fuget af en fagmand. Hvis du ikke selv har mod på at udføre denne proces, så kan du selvfølgelig betale dig fra det.

Hvorfor bør dit hus omfuges?

Dit murværk er et af husets vigtigste elementer. I Danmark bliver der konstrueret med høj kvalitet og mure og fuger holder typisk i mange år. Men selv de bedste konstruktioner kan få behov for en omgang vedligeholdelse. Med tiden vil dine fuger blive nedbrudt og der kan opstå revner og huller. Der kan kondensere vand indenfor murværket og det kan føre til fugtskader. Fugerne er også med til at støtte murværket og man kan opleve at dele af murværket simpelthen kollapser, grundet svage fuger. Det er selvfølgelig kun i ekstreme situationer, men det er en risiko ved især gamle murværk.

Og så er der selvfølgelig det æstetiske. En omfugning kan være med til at løfte udseendet på dit hus. Især ældre huse kan have grimme fuger med tiden. Ved at omfuge huset, der kan man forny bygningens udtryk meget.

Vurdering
[Vurdering: 0 Gennemsnit: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *