Hvad koster en murer i timen?

priser på murerarbejde - Hvad koster det?

En murer opererer ligesom de fleste andre i håndværksfaget med konkurrencepræget prissætning. Det vil sige, at priserne kan variere en hel del fra firma til firma. Derfor bør du altid undersøge markedet grundigt, før du udpeger et firma til at forestå opgaven i dit hjem, eller der hvor arbejdet nu skal finde sted.

De fleste murere vil foretrække at aflægge dig et besøg, før de prissætter opgaven. På den måde er du også sikker på, at alle detaljerne omkring arbejdet er taget med i beregningerne, så prisen ikke pludselig løber op i forhold til det oprindelige tilbud.

Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud fra en murer. På den måde får du også et indtryk af firmaet, hvis du ikke i forvejen har nogle referencer at trække på.

Få tilbud fra tre forskellige firmaer

Det kan anbefales at indhente tilbud fra tre forskellige firmaer, så du får en fornemmelse af prisniveauet på den opgave, du skal have udført. Husk på, at det billigste tilbud ikke altid er det bedste tilbud. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd i håndværksbranchen. Det kan blandt andet mærkes på, om firmaet gør arbejdet færdig til det aftalte tidspunkt, og om de anvendte materialer er i overensstemmelse med jeres ønsker.

Du kan bestille 3 gode og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk her*

Der er flere forskellige kategorier inden for murerarbejde af temmelig varierende størrelsesorden. Dette er blot et udvalg af de opgavetyper, du kan få hjælp til at løse hos et murerfirma:

  • Facaderenovering og -isolering
  • Fliser og klinker på gulve og vægge
  • Nybyggeri og tilbygninger
  • Opmuring af ydervægge, skillevægge og havemure

Du kan forvente, at timeprisen for en murer ligger et sted mellem 300 og 600 kroner med en gennemsnitlig pris på 450 kroner plus moms. Det varierer dog rigtig meget afhængig af geografi.

Mange murerfirmaer angiver dog ikke deres pris på timebasis. De giver dig i stedet et samlet prisoverslag på arbejdsindsats og materialer.

Totalentreprise hos murerfirma

Er du ved at bygge et helt nyt hus, kan du få et murerfirma til at stå for en totalentreprise. Det betyder, at de er ansvarlige for at koordinere, hvornår de respektive håndværkere kommer og udfører deres arbejde. Logistikken er en af de helt store hurdler for menig mand i et byggeprojekt. D et kan være særdeles betryggende at have professionelle folk til at varetage denne del af processen.

Du bør altid undersøge, om din murer har en garantiordning. Det er nemlig særlig vigtigt, hvis det udførte arbejde viser sig at indeholde fejl og mangler eller sjusk af anden karakter.

Vurdering
[Vurdering: 1 Gennemsnit: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *