Hvad koster en VVS’er i timen?

hvad koster en vvs

VVS-arbejde er ikke bare sådan lige at gå til, hvis du ikke har den store erfaring med faget. Derfor kan det være rart at få professionel hjælp og vejledning, når det drejer sig om installation og udskiftning af armaturer, håndvaske, toiletter og brusere. Ligeledes hvis varmeanlægget eller en anden installation i hjemmet står foran reparation eller vedligeholdelse.

Det vil unægtelig give dig en vis tryghed, at du kan læne dig op ad en VVS’ers faglige ekspertise, når du igangsætter et byggeprojekt i hjemmet.

Timepris på cirka 600 kroner

Du bør umiddelbart forvente en timepris i omegnen af 600 kroner inkl. moms for en VVS’er, alt afhængig af hvilken udfordring vedkommende skal løse for dig. Nogle opgaver er selv sagt dyrere at hverve en VVS’er til end andre.

I mange tilfælde ønsker VVS-firmaet at lave et samlet prisoverslag på opgaven, der dækker både arbejdskraft og materialer. I så fald vil firmaet formentlig aflægge dig et besøg med henblik på at danne sig et overblik over den forestående proces. På den måde får du det mest præcise tilbud på opgaven, hvor der er taget højde for selv de mindste detaljer, så det har bestemt sine fordele.

Få tilbud fra tre firmaer

Det er altså ikke en billig foranstaltning at bestille en VVS’er til at komme ud og løse et problem for dig. Du gør derfor klogt i at indhente et tilbud på opgaven fra flere forskellige firmaer, minimum tre, så du har en nogenlunde fornemmelse af, inden for hvilket prisleje den pågældende opgave befinder sig.

Du kan bestille 3 gode og uforpligtende VVS tilbud hos 3byggetilbud.dk her*.

Du skal dog huske på, at kvalitet og pris ofte hænger meget nøje sammen i denne branche. Det er ikke altid, at det billigste tilbud er det bedste. Du vil nemlig også gerne vide dig sikker på, at arbejdet bliver udført til det aftalte tidspunkt, og at alle øvrige forhold lever op til dine forventninger.

Mest af alt er det et spørgsmål om tillid, når du hyrer en håndværker til at fikse et problem i dine private gemakker. Det er aldrig en dårlig ting at gå med den gode fornemmelse, når du beslutter dig for, hvilket firma der skal varetage den opgave.

Det er en god idé også at tjekke op på, om firmaet, du laver en aftale med, er udstyret med en garantiordning. Hvis VVS’erens arbejde er behæftet med fejl og mangler af den ene eller anden slags, vil du nødig stå med den dyre efterregning, som det kan afstedkomme.

Vurdering
[Vurdering: 0 Gennemsnit: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *