Hvad koster en tømrer i timen?

hvad koster en tømrer

Søger du en tømrer, bør du til hver en tid have gjort din research grundigt, så du ved, hvad du siger ja til, og hvad regningen kommer til at lyde på. Eller i hvert fald modtage et prisoverslag fra det pågældende firma, som du kan stole fuldt og fast på.

Det kan klart anbefales at indhente tilbud fra mindst tre forskellige tømrerfirmaer, så du får en rimelig idé om, inden for hvilket prisleje opgaven befinder sig, før du foretager dit endelige valg.

Inden et firma giver et tilbud vil de som regel efterspørge et besøg i dit hus, eller der hvor arbejdet nu skal foregå, så de kan få syn for sagen. Det kan sagtens være, at arbejdet er mere omfattende end først ventet, og så vil du nødig blive mødt af en regning på efterbevilling, der er langt større end som så.

Du kan bestille 3 gode og uforpligtende tilbud hos 3byggetilbud.dk her*.

Undersøg markedet inden du takker ja til et tilbud

Tømmerfaget er ligesom som så mange andre brancher præget af stor konkurrence. Derfor kan du også forvente, at der er stor forskel på de tilbud, forskellige firmaer giver.

Mindsteprisen for en times tømrerarbejde er 270 kroner plus moms. De fleste tømrere tager dog minimum 400 kroner i timen plus moms.

Timeprisen dækker tømrernes arbejdsskadeforsikring, udgifter til værktøj og forsikring heraf, administrative omkostninger, firmabil samt udgifter til markedsføring, salgsarbejde med mere.

Selv om du er på jagt efter det bedste – og formentlig også billigste – tilbud, er en god tommelfingerregel, at kvaliteten af det tømrerarbejde du bestiller, følger prisen ret nøje, når det hele bliver gjort op.

Fast pris på tømrerarbejde

Det er langt fra altid, at en tømrer lader sig betale per time. Mange tømrere ønsker at aftale en fast pris for både arbejde og materialer, så de kan forestå hele processen. Fordelen ved dette er på den ene side, at du ikke får en ubehagelig overraskelse, hvis arbejdstimerne pludselig løber op. Samtidig lader du også firmaet om at bestille materialerne, så du undgår at skulle tage stilling til en hel masse ting undervejs.

Dermed er de fleste beslutninger overladt til professionelle håndværkere. Omvendt kan det også vise sig, at prisen for det endelige arbejde er højere, end arbejdsbyrden egentlig berettiger.

Jo højere en pris du betaler, desto større pålidelighed og fleksibilitet kan du også forvente af din tømrer. Det gør sig i særdeleshed gældende i forbindelse med de aftalte tidsfrister, men også hvis vedkommende skal ud og rette mindre fejl eller har andre ærinder uden for den oprindelige arbejdstid.

Vurdering
[Vurdering: 1 Gennemsnit: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *