Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Papiruld pris? Hvad koster det at isolere ens loft med papiruld?

Papiruld pris? Prisen for isolering med papiruld, afhænger af de faktiske forhold ved den enkelte isolering. Vi har udviklet en beregner, som kan give dig en idé om prisen på papiruldsisolering af loftet.

Vil du have en præcis pris på papiruldsisolering? Få 3 uforpligtende tilbud
Vi kan kun estimere priserne. Hvis du ønsker en præcis pris kan du bestille 3 tilbud fra lokale isolatører. Det tager få minutter at oprette sin opgave. Brug vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk.
  • 100% uforpligtende tilbud og gratis rådgivning
  • Over 600.000 formidlede tilbud. Hurtigt svar og tilbud i hele DK!
  • Høj kundetilfredshed (4,6 hos Trustpilot)

Prisen på papiruldsisolering er selvfølgelig kun vejledende, men giver dig en idé om hvor stor investering der skal til. Prisen er baseret på ca. priser fra en række anerkendte forhandlere, efter diverse energitilskud og håndværkertilskud.

Obs: Der er ikke medregnet ekstraudskifter, som f.eks. ved hævning af gangbro.

Hvordan får jeg en god papiruld pris?

Det vigtigste er at undersøge markedet. Det første tilbud du får, er nødvendigvis ikke det bedste.

Husk dog også at det billigste tilbud, ikke altid er det bedste.

Godt håndværk, overholdelse af aftaler og ordentlig oprydning er også vigtigt, så undersøg firmaerne bag tilbuddene og find ud af om de har et godt ry. Selv mindre fejl i isoleringsarbejdet, kan nedsætte isoleringsevnen betydeligt.

Afhængigt af ens personlighed og hvor meget arbejde, som man ønsker at gøre, så kan man gøre følgende for at spare penge på ens isoleringsopgave.

  • Brug tilbudstjenester, hvor man får flere uforpligtende tilbud på opgaven.
  • Undersøg hvilke isoleringsfirmaer der findes i nærområdet. Har et firma en lang transport, så vil det ofte påvirke prisen.
  • Gør det selv – Det er faktisk muligt selv at isolere med papiruld. Det kræver dog at man har den nødvendige viden. Det er muligt at købe papirulden selv og leje de nødvendige maskiner, men det frarådes dog, medmindre man 100% ved hvad man gør.

Sørg altid for at få mere end et tilbud på en opgave, gerne 2-3 stykker, så du har lidt at sammenligne med. Der er ikke den store grund til at indhente flere tilbud, da priserne på papiruldsisolering ikke variere så meget. Blandt isoleringsfirmaerne, der bliver der skævet grundigt til konkurrenternes priser, hvilket betyder at priserne er meget ens.

Få en billigere pris – Søg tilskud til papiruldsisolering

isolering med papiruld

Hvis du har et hjem med energimærke E, F eller G, kan du søge om tilskud til loftisolering (Når tilskudspuljen er åben). Derudover kan du søge om håndværkerfradrag ift. timelønnen ved efterisoleringen.

Efterisolering af loftet er en af de energioptimeringer, som hurtigst er tjent ind igen. Dette tager typisk blot 3-5 år, da man ofte kan spare over 20 procent på varmeregningen.

Derudover kommer fordelene ved bedre indeklima og at huset bliver mere salgsbart, da det opnår en bedre energimærkning.

Hvorfor er papiruld populært som isoleringsmateriale?

At isolere sit loft med papiruld er ikke en ny opfindelse. Faktisk har papiruld været anvendt som loftisolering i USA siden 1950´erne.

Metoden kom til Danmark i 70´erne og er blevet forfinet og udviklet lige siden. Papiruld virker rigtig godt til eksempelvis loftisolering og etageadskillelser, da papirulden har en god evne til at håndtere det danske klima, hvor fugtigheden er høj.

Papiruld har en høj isoleringsevne og en høj brandmodstand, da det er behandlet med brandhæmmende midler. Dertil kommer dets evne til at lydisolere, som selvfølgelig ikke er så vigtig ift. loftisolering.

Men det som primært gør papiruld populært i Danmark, er at det er en billig teknik, hvor man får en høj isoleringsevne til prisen. Det er nemt at håndtere for håndværkerene og man har muligheden for hurtigt at isolere store arealer.

Kan man gøre det selv? (Lægge papiruld på loftet)

Ja du kan godt selv isolere med papiruld. Det kræver at du har har lidt teknisk snilde, hvis dit loft ikke er klar til at isoleringen blot tilføjes. F.eks. hvis der skal etableres ny gangbro eller der ikke er opsat vindpap.

Dog skal det bemærkes, at det meget sjældent kan betale sig at selv isolere. Din pris på papiruld vil være højere, end den pris en håndværker kan købe det til. Dertil kommer de tilskud der kan søges, ved energioptimering af ens hjem. Du har mulighed for at søge dette selv, men du kan ikke søge tilskud til arbejdslønnen.

Hvor brugbar var denne artikel?

Klik på et hjerte for at stemme

Gennemsnitlig vurdering 4.6 / 5. Vurdering: 7

Ingen vurderinger endnu:

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Få den bedste pris på efterisolering med papiruld

Udfyld formularen og få 3 tilbud på efterisolering med papiruld. På den måde kan du også få den præcise pris på opgaven og du bestemmer selv om du vil gå videre med et af tilbuddene.