Papiruld pris? Hvad koster det at isolere ens loft med papiruld?

Isolering med papiruld

Papiruld pris? Prisen for isolering med papiruld, afhænger af de faktiske forhold ved den enkelte isolering. Vi har udviklet en beregner, som kan give dig en idé om prisen på papiruldsisolering af loftet.


Prisen på papiruldsisolering er selvfølgelig kun vejledende, men giver dig en idé om hvor stor investering der skal til. Prisen er baseret på ca. priser fra en række anerkendte forhandlere, efter diverse energitilskud og håndværkertilskud.
Obs: Der er ikke medregnet ekstraudskifter, som f.eks. ved hævning af gangbro.

Hvordan får jeg en god papiruld pris?

Det vigtigste er at undersøge markedet. Det første tilbud du får, er nødvendigvis ikke det bedste. Husk dog også at det billigste tilbud, ikke altid er det bedste. Godt håndværk, overholdelse af aftaler og ordentlig oprydning er også vigtigt, så undersøg firmaerne bag tilbudene og find ud af om de har et godt ry. Selv mindre fejl i isoleringsarbejdet, kan nedsætte isoleringsevnen betydeligt.

jydsk-tagteknik-logo
Gratis isoleringstjek
Ofte er din besparelse på varmeregningen ved en efterisolering, så stor, at den kan tilbagebetale udgiften (Indenfor få år). Jydsk tagteknik tilbyder et gratis isoleringstjek af loft- og hulmursisolering. Du modtager efterfølgende isoleringsrapport og tilbud på udførelse.

Afhængigt af ens personlighed og hvor meget arbejde, som man ønsker at gøre, så kan man gøre følgende for at spare penge på ens isoleringsopgave.

  • Brug tilbudstjenester, hvor man får flere uforpligtende tilbud på opgaven. F.eks. 3byggetilbud.dk*.
  • Undersøg hvilke isoleringsfirmaer der findes i nærområdet. Har et firma en lang transport, så vil det ofte påvirke prisen.
  • Gør det selv – Det er faktisk muligt selv at isolere med papiruld. Det kræver dog at man har den nødvendige viden. Det er muligt at købe papirulden selv og leje de nødvendige maskiner, men det frarådes dog, medmindre man 100% ved hvad man gør.

Sørg altid for at få mere end et tilbud på en opgave, gerne 2-3 stykker, så du har lidt at sammenligne med. Der er ikke den store grund til at indhente flere tilbud, da priserne på papiruldsisolering ikke variere så meget. Blandt isoleringsfirmaerne, der bliver der skævet grundigt til konkurrenternes priser, hvilket betyder at priserne er meget ens.

Ønsker du at få udført papiruldsisolering? Få en god pris hos 3byggetilbud.dk*

Få den bedste pris på papiruldsisolering

Der efter ofte gode besparelser, ved at indhente flere tilbud på papiruldsisolering. Ved at benytte 3byggetilbud, der får man op til 3 forskellige tilbud på opgaven. Det giver dig også en klar idé om prisniveauet på markedet.

Det tager få minutter

Udfyld formularen og skriv at du specifikt ønsker papiruldsisolering. Herefter vil du blive kontakte af op til 3 forskellige firmaer, som derefter vil besøge dig og kigge på dit loft. Når de har vurderet opgaven, så vil de sende dig et uforpligtende tilbud.

Herefter kan du vælge det firma som der giver dig det bedste tilbud, eller måske det firma som der giver dig din bedste mavefornemmelse. Tilbuddene er uforpligtende, men kommer kun fra anerkendte firmaer, så du skal ikke være nervøs for at rende ind i et firma, som ikke kan udføre kvalitetsarbejde.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på papiruld*

Vurdering
[Vurdering: 8 Gennemsnit: 4.5]