Loftisolering pris – Hvad koster loftisolering?

Få prisen på isolering af loft

Få et skarpt estimat på prisen på loftisolering. Loftisolering pris? Vi har udviklet en beregner som giver dig en realistisk pris på under 1 minut. Med vores beregnere, der kan du få udregnet ca. prisen på loftisolering. Beregneren tager udgangspunkt i adskillige faktiske tilbud på papiruldsisolering og tilpasser sig automatisk efter størrelsen på loftet og hvor mange millimeter isolering der er behov for.

quoteVil du gerne have et skræddersyet tilbud på loftisolering? Vi anbefaler at du benytter 3byggetilbud.dk
Omtalt i: 

Få den bedste pris på loftisolering

Der er penge at spare ved at indhente tilbud fra forskellige leverandører af loftisolering. Ved at få 3 forskellige tilbud, så sikrer du dig at du får en billig pris og samtidigt får et alsidigt billede af prisniveauet indenfor området.

Tager det ikke lang tid?

Nej, for med 3byggetilbud, der skal du blot bruge få minutter på at udfylde en formular omkring din opgave og så får du automatisk op til 3 tilbud fra isoleringsfirmaer. Afhængigt af opgaven, så ønsker firmaerne nok at se dit loft og de vil kontakte dig, så i kan aftale en tid hvor du er hjemme.

Når firmaerne har vurderet opgaven, så får du tilsendt tilbud fra de enkelte firmaer og du kan vælge det firma med den bedste pris, eller du kan lade mavefornemmelsen styre og tage dit firma som virkede til at være mest fornuftige.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på loftisolering

Loftisolering er en af de isoleringsformer, hvor investeringen hurtigst er tjent ind. I mange tilfælde kan investeringen have betalt sig selv på 3-5 år. Prisen på loftisolering er medregnet energitilskud og håndværkerfradrag. Den er selvfølgelig kun vejledende, men perfekt til dig som gerne vil have en ca. pris.

Eksempel på loftisolering med papiruld
Eksempel på loftisolering med papiruld

Isolering af loft beregner


Der er ikke inkluderet hævning af gangbro i prisen.

Hvor stor årlig besparelse opnår man?

Hvis du er interesseret i hvor står årlig besparelse du kan opnå, ved at få udført loftisolering, så har vi også udviklet en beregner til dette.


Igen er udregningen kun vejledende, men giver dig stadig en klar idé om hvor stor betydning at efterisoleringen har. Hvis du vil have en mere præcis estimering, så bør du kontakte en byggerådgiver.

Tilbud på loftisolering

Hvis du har besluttet dig for at få loftet isoleret, så er det en god idé at få tilbud på opgaven, fra flere forskellige firmaer. Hvis du får 2-3 tilbud, så har du noget at sammenligne med. Selvfølgelig er prisen en afgørende faktor for de fleste, men du vil højst sandsynligt ende med tilbud som er meget ens.

Ved at få et par firmaer ud og give tilbud på opgaven, så kan du også vurdere firmaerne enkeltvis og få en fornemmelse af om de har styr på sagerne. Går de grundigt til tilbudsgivningen, så er de nok også grundige i deres arbejde. Man skal ikke undervurdere ens mavefornemmelse.

quoteSpar tid og penge. Få 3 gratis isoleringstilbud hos 3byggetilbud.dk.

Er dit hus fra før før 1984?

Så kan du få en gratis gennemgang af husets vinduer, døre, tagrender, træværk, tag, loft- og hulmursisolering. Du får en detaljeret husrapport med vedligeholdelsestips, løsningsforslag til energibesparelser og evt. reparationer.

Bestil et gratis hustjek fra Jydsk Tagteknik - klik her

Normalprisen er 2.995 kr. inkl. moms og tilbudet gælder til sommer
Vurdering
[Vurdering: 2 Gennemsnit: 4.5]

2 kommentarer

  • Jesper Hansen IndlægsforfatterSvar

   Hej Erik, du kan bestillet et tilbud her hos 3byggetilbud.

   Vi giver ikke tilbud på loftisolering, men prøver at give et overblik over fordele og ulemper og hvad det koster.

   Mvh

   Jesper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *